Ten Outstanding Young Persons

Af Sanne Hessel, TOYP Manager 2014

 

Nogle gange går tingene ikke helt som man havde planlagt. Det var både årsagen til at jeg i 11. time igen i år fik lov at varetage TOYP – Ten Outstanding Young Persons – samt årsagen til hvorfor kun én af årets to mest outstanding personer, Mehmet Arabaci, blev hyldet i Holbæk, og den anden, Thomas Troelsen, efterfølgende, da han i sidste øjeblik blev forhindret.

Heldigvis har vores superhelt Heidi Larsen været på besøg hos Thomas og fået hans takketale på video. Vid også, at når du læser dette, har de nominerede modtaget et brev vores generalsekretær Tanja Skjødt har sendt ud, med et diplom og en personlig besked fra Nationalpræsident Eva Hye Langkjær.

 

TOYP er ikke kun en hyldest til seje mennesker (i 2012 Simi Jan 2012, sidst år Kevin Magnussen), men også muligheden for at komme tæt på nogle af sine største idoler.
Jeg har fx skrevet private beskeder med Tina Dickow, og lært at Hobros anfører står op og er landmand, derefter går i skole som gymnasielærer og efter skole er fodboldspiller i en af landets bedste fodboldklubber, der kører klubben i samme stil som vi JCI’ere når vi gør det bedst!

Derfor var det også svært at skuffe den bilfuld HIK spillere, der krydsede fingre for at de skulle afsted til Holbæk en lørdag aften, og Karen Würtz der havde nomineret Team Tvilling.

 

JCI er også Outstanding

At stå på scenen, badet i Claus Fonnesbechs Oscar-sceneshow og se hele vores organisation rejse sig for Mehmet og klappe i så lang tid, at jeg flere gange måtte opgive at stoppe jer, var en oplevelse jeg sent glemmer, og som giver mig gåsehud. Jeg er simpelthen STOLT af vores organisation, der også er temmelig Outstanding!

 

Jeg kan kun anbefale at du allerede nu overvejer om DU skal være næste års TOYP manager, og hvem du skal nominere; det er ret let: Hvem kunne du tænke dig skulle sidde sammen med dig og din afdeling under gallamiddagen til NK?

JCI Mors nød i hvert fald Sara og Mehmets selskab hele aftenen!

 

De nominerede

 

Mehmet

Thomas

Tags: , , , ,

JCI Danmark

JCI Danmark