Dét skal fejres!

… når JCI Danmark afholder awarduddeling på Forårskongret 2015 i Vejle.

 

Året er ved at rinde ud. Nytårstid er ofte der hvor mange gør status over året: Nåede jeg mine mål for 2014? Holdt rygestoppet? Kom jeg i mål med de (JCI) projekter jeg/vi ville?

 

Endnu engang er det muligt at vinde en award for et spektakulært projekt, et forrygende afdelingsmøde eller en helt ekstraordinær indsats udført som afdelingsformand eller måske endda titlen som årets medlems, “Årets JCI’er”. Alle Awards uddeles på FK 2015 i Vejle d. 28. marts 2015.

 

JCI belønner hvert år det arbejde lokalafdelingerne, regionerne og direktionen har udført ved at uddele awards. JCI Vejle som afholder FK2015 planlægger et flot show, og sammen med Awardmanager Bjørn Bjerrehøj, ser de frem til et flot awardshow til gallafesten.

Det er en stor ære at modtage en award og samtidig god læring at lave en ansøgning. Derfor opfodres alle afdelinger at overveje hvorvidt de ønsker at ansøge om en award for 2014. Du kan finde awardmanualen for 2015 på intranettet eller via dette link. Manualen gælder for funktionsåret 2014, som beskriver hele proceduren. Læs den godt igennem, så du er forberedt til at søge awards for 2014. Husk der er forholdstilmelding d. 31. januar kl. 23.59!

Tags: , , , ,

JCI Danmark

JCI Danmark