Kvinde ny formand for JCI Mariagerfjord

30-årig Mette From Christensen sætter sig i stolen

MARIAGERFJORD: På JCI Mariagerfjords generalforsamling blev Mette From Christensen valgt som ny formand. Hun er 30 år og arbejder til daglig som administrativ medarbejder hos VUC & HF Nordjylland.

JCI står for Junior Chamber International og er en verdensomspændende organisation for unge ledere og iværksættere.

– 2015 bliver et stort år i JCI regi. Ikke alene har JCI på internationalt plan 100 års jubilæum, men i 2015 kan vi også fejre, at JCI kom til Mariagerfjord området med afdelinger i Hobro, Hadsund og Støvring for 40 år siden. Vi vil i den forbindelse rigtig gerne i kontakt med nogle af de tidligere medlemmer – gerne også dem, som var med helt fra starten, siger Mette From Christensen, som selv har været medlem af organisationen siden 2011, og henviser til, at tidligere medlemmer gerne må give lyd fra sig på lp@jci-mariagerfjord.dk

Se artiklen i Nordjyske

 

JCI Danmark

JCI Danmark