Nye formænd for JCI-afdelingerne

Ny generation skal lede JCI i Aalborg

Den 1. januar tiltrådte to nye formænd ansvaret for de to Junior Chamber afdelinger i Aalborg. Jacob Poulsen Mark i JCI Aalborg og Nikolaj Thomsen i JCI Aalborghus.

Med et mål om øget synlighed tager jurist, advokatfuldmægtig Jacob Poulsen Mark over i JCI Aalborg efter et år under ledelse af Sarah Kruse, Kruse Vask. ”Vi skal øge vores synlighed markant og være repræsenteret der, hvor unge ambitiøse mennesker færdes – det være sig på studier, uddannelseskurser, messer osv.”, siger Jacob Poulsen Mark. ”Vi er en afdeling, der har fokus rettet mod at udvikle medlemmernes personlige og faglige færdigheder, der kan anvendes såvel i privatlivet som på arbejdspladsen.”, forsikrer Jacob Poulsen Mark.

Med devisen ”fra mere til bedre”, tager civilingeniør Nikolaj Thomsen over efter den forgangne formand Kirsten Bak Nielsens hårde arbejde. ”I løbet af de sidste par år har JCI Aalborghus vækstet kraftigt og vi har nu muligheden for at skabe den positive forandring som mangler flere steder i vores lokalsamfund”, udtaler Nikolaj Thomsen. “Én af bivirkningerne ved at engagere sig i vores afdeling er at det ofte giver et løft til vore medlemmers karriere. Ambitiøse unge mennesker finder sig derfor godt til rette i vores organisation” mener formand Nikolaj Thomsen.

Med 48 afdelinger i Danmark, og over 5000 i mere end 100 lande, er JCI et bredt netværk for mennesker, som ønsker at udvikle deres personlige og profesionelle kompetencer samt at skabe en positiv forandring i deres lokalsamfund.

”I JCI mener vi at verden ville være et bedre sted, hvis der var bedre ledere, så det arbejder vi på at skabe igennem vores afdelingsmøder, åbne arrangementer, kongresser og projekter. JCI er en legeplads, hvor man får mulighed for at prøve nogle ting af i et sikkert miljø, hvor vi samtidig ønsker at skabe positive forandringer” siger Nikolaj Thomsen om organisationen.

JCI er drivkraften bag forskellige projekter bla. Nothing but Nets til bekæmpelse af malaria, Hjælp Voldsofre, Knæk Cancer og Årets Unge Erhvervsleder. Begge afdelinger har ambitioner om i det kommende år at skabe endnu bedre udviklingsmuligheder for medlemmerne og aktivere dem igennem afdelingsmøder og projektarbejde.

Faktaboks:

JCI: Junior Chamber International, stiftet i 1944
JCI Aalborg er stiftet i 1962 og har 20 medlemmer.
JCI Aalborghus er stiftet i 1975 og har 24 medlemmer.
Hvem kan blive medlem: Personer imellem 18 og 40 som ønsker at udvide sit netværk og udvikle sig selv og sine omgivelser.

Se artiklen fra Midt-Vest

JCI Danmark

JCI Danmark