Facilitering, teamledelse og mødeledelse

…future performance og future factor tilbyder nogle af Danmarks bedste uddannelser og materialer 

JCI Danmark og future performance / future factor har i 2015 startet et samarbejde, som betyder at alle JCI-medlemmer har mulighed for at købe uddannelser og materialer til reducerede priser.

Hvad er future performance?

Future Performances ambition er at tilbyde den mest kvalificerede undervisning på vores kurser og uddannelser i de forskellige discipliner inden for facilitering, ligesom vi arbejder målrettet på at være blandt de bedste in-house facilitatorer. Alle kurser og uddannelser er forankret i IAF’s seks kompetencer, der er med til at sikre, at vores arbejde har en international standard.

Hvad er future factor?

futurefactor.dk er Danmarks største leverandør af de bedste, sjoveste, mest fornyende og interessante højkvalitetsprodukter, der retter sig direkte til dig, der arbejder med facilitering, coaching, undervisning, træning og ledelse. Alt samlet under begrebet læringskunst.

Se et stort udvalg af vores mere end 1.000 farverige produkter i vores inspirationskatalog

Hvilke fordele får du?

JCI Danmarks medlemmer kan købe Future Factor materialer til eget brug fra Inspirationskataloget for 2014 med følgende rabatter:

  • Produkterne på side 4-8 med 25% rabat
  • Produkterne på side 9-30 med 5% rabat
  • Produkter på side 31 – 46 med 10% rabat
  • Produkterne på side 47 med 25% rabat

Materialerne bestilles over vores hjemmeside og betales med faktura, så vi har mulighed for at fratrække rabatten efter at bestillingen er foretaget.
Vi udstiller dele af vores sortiment til forårskonferencen og nationalkonferencen, så du har mulighed for at se, prøve og teste kvalitet funktionalitet.

www.futurefactor.dk
www.futureperformance.dk

JCI Danmark

JCI Danmark