“Ribe har alt, Herning har intet!”

JCI Ribe samler juniorer, seniorer og byen

I forbindelse med JCI Ribe’s afdelingsaften: ” Ribe har alt, Herning har intet,” samlede JCI Ribe 23 juniorer, seniorer og andre interesserede fra byen. Aftenens foredrag blev holdt af Lars Hajslund fra Visit Herning. Han fortalte lystigt om hans oplevelser som Verdenspræsident i JCI, og hvordan Herning udskiller sig fra andre byer. Den sidste del af foredraget blev deltagerne involveret i, hvad er det Ribe mangler, og hvordan kan deltagerne i samarbejde udvikle Ribe.

Under mødet der kom mange gode forslag og dukkede ord op som frivillighed, initiativer, samarbejde, flere overnatningssteder og initiativer, der får turister til at blive længere. Der er masser af muligheder for, at Ribe kan styrke sin position som en stærk turistby, men alle skal gøre en indsats, og det har JCI Ribe tænkt sig at være en del af.

af Maria Juhl Andersen, JCI Ribe

JCI Danmark

JCI Danmark