En aften som tænketank på Christiansborg

JCI København foran portræt af en af afdelingens stiftere, Poul Schlüter"

JCI København foran portræt af en af afdelingens stiftere, Poul Schlüter

Hvordan styrker vi Danmark i fremtiden? Uddannelsesområdet, den private-offentlige sektor og Danmarks konkurrenceevne var bl.a. på programmet, da vi i JCI København afholdt vores aprilmøde på Christiansborg Spørgsmålene blev stillet af politiker, Kristian Pihl Lorentzen, og derefter arbejdede vi med ideer og forslag hertil. Ideerne tog Kristian Pihl-Lorentzen med sig videre.

Som JCI-medlemmer er vi ambitiøse, vi ønsker at udvikle os, og vi har en masse at byde på. Derfor var detutrolig givtigt at tilbringe en aften som ”tænketank” på Christiansborg. Aftenen bød desuden på en rundvisning i Christiansborg, hvor vi bl.a. var forbi maleriet af en af JCI Københavns stiftere, tidligere statsminister Poul Schlüter. Vi var også et smut i folketingssalen samt så lidt nærmere på ”Den Danske Grundlov”.

Aftenens middag blev indtaget i Snapstinget. Alt i alt en super spændende aften, hvor vi desuden kunne byde velkommen til et nyt medlem; Mads Viborg Jørgensen.

* I slutningen af 2014 blev der lavet en samarbejdsaftale mellem JCI Danmark og politiker, Kristian Pihl Lorentzen. Han ser JCI’erne som store ressourcer og vil derfor gerne åbne dørene for os. Kristian Pihl Lorentzen involverer gerne flere politikere inde på Christiansborg, så dette er generelt en åbning for, at vi kan opleve, hvad der sker på Christiansborg samt inspirere og komme med input til aktuelle politiske udfordringer. Dette foregår naturligvis upartisk.

JCI Danmark

JCI Danmark