JCI udvikler Danmarks unge på JCI-Dagen

Aalborg, Aarhus og Aabenraa gør det. København og Slagelse gør det også. En række lokale afdelinger i landets største byer sætter spot på, hvordan fremtidens leder skal tegne sig. Bag arrangementerne står en række aktive unge mennesker fra JCI Danmark – unge, der brænder for at gøre en forskel for deres samfund.

I København inviterer man til foredrag med Mads Ryder, IC Group, om ledelse dengang og nu – med et blik tilbage i historien og Junior Chamber Internationals (JCI) start for 100 år siden. Og i Aalborg inviterer afdelingen til politisk debat uden politik. Her bliver det muligt for deltagerne at opleve deres lokale politikere øve deres debatevner og overbevise tilhørerne om, at chokolade faktisk er en frugt. I Aabenraa, Slagelse og Holstebro inviterer man borgere og virksomheder til en række spændende foredrag med blandt andet Hjem-IS, SønderjyskE, B&O og F.C Midtjylland, hvor hver foredragsholder vil give tilhørerne sine bud på fremtidens leder.

Fælles for arrangementer er, at de markerer torsdag d. 7. maj som JCI-Dagen. En dag, hvor danskerne for alvor skal få øje på Danmarks førende netværk for unge mennesker, som vil udfordre og udvikle sig selv: JCI Danmark.

Unge udvikler sig selv og hinanden

Hver afdeling af JCI Danmark bidrager til deres lokalsamfund på hver deres måde. Men medlemmerne har en ting til fælles: de har valgt at være med i netop JCI, fordi de ønsker at udvikle sig selv og deres nærmiljø. Det er det helt særlige ved JCI Danmark, som nationalpræsident Bo Risom fortæller:

”JCI vil skabe udviklingsmuligheder for aktive, unge mennesker. Og det er de forskellige arrangementer et rigtigt godt eksempel på. For det kræver både mod, engagement og samarbejde blandt unge mennesker med vidt forskellige baggrunde, at få et lokalt samfundsprojekt til at køre på skinner”.

Han fortsætter:

“Med JCI-Dagen ønsker vi at skabe opmærksomhed og synlighed for vores netværk, fordi vi mener, at vi har noget helt unikt at tilbyde unge: muligheden for at udvikle og afprøve sig selv, for eksempel gennem projekter som skaber værdi for lokalsamfundet”.

Tags: , ,

JCI Danmark

JCI Danmark