Udviklingsmuligheder

Lederudvikling

Som medlem af JCI kan du udvikle dine lederkompetencer igennem praktiske ledelsesopgaver. Vi er fremtidens ledere og i JCI lærer vi hvordan vi bliver gode ledere for fremtiden.

Som JCI medlem kan du vælge at påtage dig forskellige ledelsesposter på lokalt, nationalt eller internationalt niveau. JCI tilbyder en unik kombination af træning, netværk, sparring og praktisk “learning in action”, som giver dig de bedste betingelser for at udvikle dig som leder.

Hvis du vil høre mere, så kontakt os her

 


Projektledelse

I JCI Danmark laver vi mange projekter – både i de lokale afdelinger og på nationalt såvel som internationalt plan. At være med i et projekt skaber udviklingsmuligheder for dig, fordi gennemførelse af et projekt kræver samarbejde, koordinering og ledelse.

Projekterne tilrettelægger afdelingerne efter interesser og udviklingsbehov hos medlemmerne. Hvis du skal udvikle dig indenfor salg, projektledelse eller regnskab, så er projekterne en enestående mulighed for at blive bedre, der hvor du har behov for det.

Din lokale afdeling kan fortælle mere om, hvilke aktuelle projekter der er i gang nær dig.

 


Træning

Som JCI medlem har du mulighed for at uddanne dig som træner, enten som træner af officielle JCI Kurser, med dine egne kurser eller via vores samarbejdspartner Insights Danmark. Uanset om du er ny eller erfaren træner har du muligheden for at videreudvikle dig, så du kan blive en af de absolut bedste trænere.

JCI tilbyder løbende træninger og workshops til medlemmerne og du har mulighed for at deltage i træninger i f.eks. præsentationsteknik, forandringsledelse, salg eller meget andet. Som medlem er du selv med til at vælge, hvilke træninger og workshops vi skal tilbyde.

Kort sagt, uanset om du vil deltage på de bedste træninger eller om du vil afholde dem, så er JCI netværket for dig.

 


Netværk

I JCI får du alt det bedste fra andre netværk. Det lokale, det nationale og det internationale. Du bliver en del af et nært netværk, som er baseret på et fælles ønske om udvikling. Sammen skaber vi udvikling og en positiv forskel for os selv og andre. JCIs praktiske tilgang til læring, gør at medlemmerne kender hinanden rigtig godt, fra forskellige projekter, ledelsesopgaver og træninger.

 


11 tips til at være en god deltager i et netværk

Vi har samlet nogle gode råd til, hvordan du som deltager i et forretningsnetværk, får det bedste udbyttte:

11 tips til et bedre nætværk


Hvordan kan du fremstå som en interessant og givende person i netværket?

Selvom det måske lader til det, så behøver det ikke at være specielt svært at være den person i dit netværk, som giver lidt ekstra.

Her kommer der tre gode eksempler på, hvordan man bliver interessant ved at gøre lidt ekstra.

1. Gå forrest og stå til ansvar for en lokation for jeres næste møde

Et møde uden en lokation er ikke meget værd, og hvis din arbejdsplads har flere gode mødelokaler til rådighed, eller noget lignende, så vil det ikke koste dig noget at tilbyde den til jeres næste møde.

Hvis du oven i købet har en spændende eller interessant arbejdsplads , kan du tilbyde en rundvisning. Du vil helt klart blive husket for at have gjort noget anderledes, som dit netværk længe vil snakke om.

2. Lav en optagelse af foredragsholderen og send eksemplarer ud i dit netværk

Du sidder sikkert med en smartphone inden for rækkevidde. Den har sikkert et godt kamera og en ligeså god mikrofon. Hvis dit netværk har inviteret en foredragsholder, kan det være en god idé at optage foredraget. De færreste af os kan huske et helt foredrag en måned efter, og du kan dermed hurtigt genhøre det.

Du kan eventuelt tilbyde dit netværk at stå for hele optagelsen, eller blot et lille interview efter foredraget. Du kan meget hurtigt finde en god og billig bordholder til telefon , så du ikke skal sidde med telefonen i hånden under hele foredraget, og også en powerbank , så der er nok strøm til hele foredraget.

Du kan også finde en længere række af programmer , så du kan klippe videoklippet til en smart og overskuelig video. Det tager ingen tid, og derefter kan du for eksempel uploade videoen til Youtube og dele det med alle deltagerne.

3. Stå for planlægningen af den næste foredragsholder

Du kan helt sikkert nævne en spændende person, som dit netværk ville elske at høre. Personen kan måske have et spændende job eller måske en spændende historie bag om deres karriere. Vedkommende behøver ikke at være professionel, men måske en fagperson som arbejder med noget meget interessant.

JCI Danmark

JCI Danmark